23 Şubat 2013 Cumartesi

Yumurtalı Karnıbahar


           Maşallah kışın o kadar çok sebze çeşiti var ki hepsini pişirmeye sıra gelmiyor. Karar verdim yazın domates dışında kışlık sebze hazırlamayacağım. Dondurucuda bamya var fasülye var ama yapacak öğün yok. Neyseki bezelye koymamıştım. Ben de ıspanak karnabahar gibi bazı sebzeleri kahvaltıda değerlendiriyorum. Bu da en sevdiğim tariflerden biri.

Malzemeler:

küçük boy bir karnabahar
1 yumurta
tuz, kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı zeytin yağı


karnıbaharı minik minik doğrayıp 1 tatlı kaşığı yağla teflon tavada iyice kavuruyoruz. Daha sonra tuzunu ve biberini ekleyip üzerine yumurtasını kırıyoruz. Bu kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...